Usluge

Kod nas možete servisirati vaš mobilni telefon originalnim delovima. Delovi koje mi ugrađujemo su originalni i činjenica da program delova uzimamo od ovlašćenog uvoznika garantuje originalnost i kvalitet.

Razlog zbog kog smo odlučili da radimo isključivo sa originalnim delovima je taj što se u praksi pokazalo da je za nas kao servisere i za naše mušterije najbolje staviti originalni rezervni deo.

Nekome u startu to može da se učini za nijansu skuplje nego rad sa alternativnim rezervnim delovima ali kada se napravi prosta računica pouzdanosti i dugotrajnosti originalnog rezervnog dela u odnosu na alternativni, svako može doći do zaključka da je originalni rezervni deo u svakom slučaju isplativiji za vlasnika telefona. Originalni rezervni deo koji je neznatno skuplji uglavnom ima troduplo veći vek trajanja od alternativnog. Naravno da ukoliko vlasnik telefona insistira na ugradnji alternativnih delova, tj. kopija mi ćemo mu izaći u susret.

Dakle, ako želite da Vaš telefon i posle dugog niza godina eksploatacije radi kao prvog dana kada ste ga kupili savetujemo da je u vašem interesu da koristite originalne rezervne delove. Imamo veliki izbor delova na lageru kao i mogućnost porudžbine svih delova u najkraćem mogućem roku.

Vršimo i popavku svih marki (dual sim) kineskih telefona.

Za svaki ugrađeni deo dajemo garanciju.

Takođe kod nas možete izvršiti besplatnu procenu vašeg telefona, prodati isti ili zameniti za neki bolji.

eXTReMe Tracker